Forlaget Virkelig er et mikroforlag baseret i København og Svendborg, der udgiver skønlitteratur i dansk oversættelse med fokus på litterære kortformer, skitser, poetikker og eksperimenter. Tekster, hvor den største forestillingskraft og tænkning rummes på nogle få sider. Redaktionen beskæftiger sig med bogen som proces og efterstræber en udvidet forståelse af hvordan redaktions-, oversættelses- og formgivningsarbejde kan indgå som en skabende del af en litterær praksis. Med udgangspunkt i forlag som franske P.O.L. Éditeur, amerikanske Ugly Duckling Presse og norske H Press ønsker Forlaget Virkelig at gå i dialog med alle dele af det arbejde, der udgør litteraturen som helhed og kollektivt foretagende, herunder spørgsmål om layout og tilrettelæggelse, valg af materialer, produktion og distribution. 

Redaktionen modtager ikke uopfordrede manuskripter. 

Forlaget er ikke aktivt på sociale medier.

Alle materialer er FSC-godkendte. 

Forlaget Virkelig er drevet af forfatter Andreas Vermehren Holm. Tilknyttet redaktionen er et redaktionsråd med bogfolk fra hhv. Danmark, Norge, Sverige, Frankrig og Tyskland. 

Redaktionen ønsker at rette en særlig tak til Statens Kunstfond, Nordisk Ministerråd, England Typografisk Værksted, oversætter Karsten Sand Iversen, forfatter Tomas Espedal og det selvejende offset trykkeri Tallinn Book Limited ved Krista Kolk og Margit Meier, papir-fabrikanterne Arjowiggins og Arctic Paper.

En særlig tak også til Daniel Flendt Dreesen og Peter Johan Meedom, der i sin tid var med til at stifte forlaget.  

Kontakt vedrørende Forlaget Virkelig:   vermehrenholm (at) gmail.com

Ansvarshavende redaktør Andreas Vermehren Holm: +45 25 32 36 56

Kontakt vedrørende Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik: jeppecarstensen (at) gmail.com

Ansvarshavende redaktør Jeppe Sengupta Carstensen: +45 51 50 31 20